Категория "февруари, 2012"
февр. 15, 2012
admin

подмяна на таблото в къщи

Монтаж и подмяна на витлови предпазители

 

витлови предпазители, смяна бушониВитловите предпазители са познати още като предпазители със стопяема жичка. Използването им в съвременните сгради е все по-рядко, поради факта, че са с много малък клас на защита, особено при преправянето им с налични материали.

Преправянето им е общоприета практика при изгарянето на стопяемата жичка. Този процес е изключително опасен за хората и самата ел.инсталация. Подсилването на тази жичка пък подлага кабела на дадения токов кръг на претоварване.

Всички тези фактори налагат премахването на витловите предпазители и поставянето на автоматични такива. Смяната гарантира удължаването на живота на ел инсталацията и акцентира върху ефикасността на работа на уредите.

Дълги години всички водещи фирми за ел услуги у нас ремонтираха витловите предпазители, с което временно ограничаваха щетите от неправилното им действие. Бъдещето в електроснабдяването обаче се гради върху използването на автоматични прекъсвачи, а в Ел-тех3 ООД работят най-добрите ел техници у нас, които ще осъществяват подмяната.

За много кратко време този преход към автоматизацията се превърна в предпочитан метод от все по-голям брой клиенти у нас.На сайта ни може да намерите полезна информация и за монтажа на автоматични предпазители в ел. инсталацията.

витлови предпазители, смяна бушони София витлов предпазител, смяна бушон