Услуги

ЕЛ-ТЕХ 3 ООД е официален представител за България на Дизелови Генератори KJ POWER. Специализирана в доставка и инсталиране, гаранционен и след гаранционен сервиз на предлаганите Дизелови Генератори.
ЕЛ-ТЕХ 3 ООД е оторизирана от производителя за поддръжка, ремонт и доставка на резервни части за доставеното оборудване;
ЕЛ-ТЕХ 3 ООД предлага допълнителна услуга – "Договор за извънгаранционна поддръжка и профилактика през гаранционния период";
Изпълнение на цялостни решения в областта на сградната и индустриална енергетика, изграждане на ел.инсталации, сглобяване и монтаж на електрически табла, осветителни инсталации, ел. инсталации за пожароизвестяване, сот инсталации, ел. инсталации за видеонаблюдение, компютърни мрежи, домофонни инсталации, комуникации и автоматизация.
Внос, дистрибуция и доставка на кабели, осветителни тела, лампи, ел. инстурменти, измервателни уреди, прекъсвачи, всичко за изграждането на ел. инсталации. Предлага продукти на General Electric, Lapp Kabel, Klauke, Phoenix Contact, Circutor PCE .