За нас

EL-TECH 3 Ltd. е официален представител за България на Дизелови Генератори KJ POWER . Специализирана в доставка и инсталиране, гаранционен и след гаранционен сервиз на предлаганите Дизелови Генератори . Дизеловите генератори, предлагани от ЕЛ-ТЕХ 3 ООД са намерили широк кръг приложения в над 50 държави в публичния сектор, индустрията,телекомуникациите, отбрана, здравеопазване.

EL-TECH 3 Ltd. е динамично развиваща се компания - надежден и коректен бизнес партньор. Специализирана във внос дистрибуция на кабели, осветителни тела, лампи, ел инстурменти, измервателни уреди, прекъсвачи, всичко за изграждането на ел инсталации. Предлага продукти на General Electric, Lapp Kabel, Klauke, Phoenix Contact, Circutor PCE . Специализирании в изпълнение на цялостни решения в областта на сградната и индустриална енергетика, изграждане на ел инсталации, сглобяване и монтаж на електрически табла, осветителни инсталации, ел инсталации за пожароизвестяване , сот инсталации, ел инсталации за видеонаблюдение, компютърни мрежи, домофонни инсталации, комуникации и автоматизация.

Ние правим всичко възможно да удовлетворим клиентските изисквания, като им осигурим персонално обслужване. Нещо повече - това е трайна тенденция, която идентифицира фирмата като лоялен и надежден бизнес партньор. За нас доброто обслужване е добър бизнес и нашите клиенти се обръщат отново към нас.

Стремежът ни е да предложим качество, с гаранция за дългосрочна и надеждна експлоатация, като в същото време осигурим конкурентни цени, съобразени със спецификата на нашия пазар. Фирмата дава ясни регламенти и голяма гъвкавост при разработването и прилагането на ценовата политика на компанията.